The Wayback Machine - http://web.archive.org/web/20210225082926/http://price-consult.com/Us.aspx
«Price Consult
- Think different.»


<Февруари 2021 г.>
ПнВтСрЧтПтСбНд
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
1234567
 
 

ЗА НАС:
 
   През досегашната си практика в областта на Недвижимите имоти "ПРАЙС КОНСУЛТ" ООД е изградила професионален екип от млади и мотивирани хора, които работят единствено в защита на Вас клиентите.

 Основни ни предимства и принципи са: бързина, прецизност, етика, коректност, професионализъм, компетентност и сигурност. 

  Може да се доверите на "ПРАЙС КОНСУЛТ" ООД, която предлага за Вас клиенти:


                                               
Нашите предимства са:
 
Професионализъм
 Ние можем да предложим услуги на най-високо професионално ниво. Обръщайки се към нашата компания, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите продукт с най-високо качество;
 Експерти с богат опит
 Работещите към нашата компания консултанти са професионалисти с отлична квалификация и богат опит. За да поддържат високо ниво на знания, те участват в специализираните семинари, организирани от професионалните организации в страната;
Кратки срокове
 Богатият опит, голям брой експерти в различни области, създадената мрежа от оценители и брокери, покриваща цялата страна, ни позволява да работим в кратки срокове, които стриктно спазваме. 
Гъвкава ценова политика
 Нашите клиенти могат да разчитат на гъвкава ценова политика с възможност за разсрочено плащане. Ако сте във временно финансово затруднение, можете да получите ориентировъчна експресна оценка или консултация.
Безпристрастност
 Размерът на нашето възнаграждение не зависи от стойността на оценяваното имущество, а единствено от сложността на задачата.
 
Конфиденциалност
 Всяка разменена между нас и клиента информация при изпълнение на оценките е от конфиденциален характер и ще бъде съхранена като такава, както по време на изпълнение на задачата, така и след завършването й.
Широкообхватна дейност
 
Гаранция за извършената работа

Човешки ресурси 

  Експертният състав на дружеството е висококвалифициран, притежава необходимите сертификати за извършване на експертна оценителска и консултантска дейност. Членовете на екипа работят съвместно няколко години и притежават качества като: работа в екип, индивидуален подход към всеки клиент с цел решаване на поставените казуси и др.

 
bg  en
Copyright © 2008 PRICE CONSULT, Inc. Designed by
Tyxo.bg counter